Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от победата с 3:1 над "Адмира" във Виена и не скри това в интервюто си веднага след края пред камерите на Диема спорт.

"Знаехме, че един гол ще приключи мача, след 10 минути всичко беше ясно - каза наставникът на "червените". - Фантастично представяне, дойдохме да си свършим работата.

Щастлив съм, че видях толкова много фенове тук, тази победа е за тях.

Исках да играем малко по-сериозно и концентрирано, през второто полувреме успяхме да го направим.

Всеки мач зависи от съперника, от това какво той предлага. Ние дойдохме с три гола преднина, вкарахме още три тук, бяхме по-добрият от двата отбора.

Контролирахме мача.

Близо беше до перфектно представяне, доказахме, че заслужено продължаваме напред.

Първият гол отне емоциите и мотивацията на "Адмира". Аз предпочитам да бием с 1:0, но феновете искат 3:1, така че не съм недоволен.

Не е лош стартът на Мауридес, започва добре. Неговите характеристики са важни, а един отбор се адаптира към един добър централен нападател.

Дали ще играем с двама нападатели зависи от противника, така играхме срещу "Адмира" в първия мач.

Можем да играем и с двама, но всеки мач е различен. Евандро определено ще ни помогне, той е в добра форма, вече го видяхме в тренировките.

Десподов имаше леко заболяване, разговаряхме през първото полувреме, успя да изкара до почивката и го сменихме. Не е нещо сериозно, ще е готов за следващия мач.

Имам някои впечатления от "Копенхаген", но наистина по-важният мач е този в неделя срещу "Дунав". Сезонът ни ще е решен от двубои като този в първенството, това е най-важната част. За мен тези са важните мачове - искаме да направим нещо този сезон, а точно в тези двубои е важно да взимаме точките.