Адвокатът по спортно право Георги Градев, който бе сред кандидатите за президент на Българския футболен съюз, призова всички за обединение около една кандидатура в битката срещу сегашното ръководство на централата.

Според Градев личността, около която трябва да има обединение е тази на Стилиян Петров.

Адвокатът дълго време бе част от екипа на Бербатов и Стилиян Петров, но след това се отдели и заяви, че Бербатов няма нужната подкрепа от клубовете и не той е човекът, който ще завърши докрай битката срещу Борислав Михайлов и хората му.

Именно заради това Градев призова всички, които се противопоставят на Михайлов и настоящия Изпълкома да се обединят около Стилиян Петров, а на официалната си страница във Фейсбук той написа:

"Крайно време е да си отворя устата, защото съм в потрес от този пошъл театър, който останалите кандидати за президент на Български футболен съюз разиграват пред хората.

Срещу мен са излезли потресаващи фигури, които се криха като до онзи ден и никакви ги нямаше, когато трябваше да защитим изключените клубове пред ММС и да върнем мача с Унгария в София и да отворим стадиона за хората.

С изключение на Бербатов, нито един от останалите кандидати не посмя да каже една лоша дума за управлението на статуквото преди оставката на лицето Борислав Михайлов (те и сега мълчат). Къде бяхте досега? А, да, или ви нямаше на футболната карта (за някой си Манол), или хвалехте царя слънце и направо работихте за него (Гонзо, Касабов, Крушарски и Фатмака)! Жалка история! Тръгнали да оправят футбола сега! Няма как да направим нов бардак със стари шантонерки - аватари на статуквото!

Касабов - роден 1955 г.

Крушарски - роден 1957 г.

Фатмака - роден 1963 г.

Манол - роден 1964 г.

Да не бъркате НОИ с БФС?

Навъдиха се някакви футболни номади, които обикалят страната, за да се запознаят с хората, с които аз работя вече 20 години всеки ден. Не е уважение да се срещнеш с клубовете веднъж преди избори, ако не говориш с тях всеки друг ден и не си даваш телефонния номер.

Нито един от останалите кандидати няма щаб (офис), където да приеме и изслуша клубовете и специалистите!

Нито един от останалите кандидати няма постижение като ръководител на спортна федерация!

Гонзо, Касабов, Крушарски и някой си Манол даже нямат екип. Гонзо го пази областния ръководител в Бургас да не му връчат учебник за 8-и клас. Явно ползва ресурсите на БФС. Касабов само ходи да гледа мачове. Той не говори за програма. Манол някой си ходи с един журналист до него и говори така, сякаш знаем кой е и има къде да му прочетем програмата.

С кого ще управлявате в ИК, господа?

Къде са ви публикувани програмите?

Кога ще направим публичен дебат с вас по проблемите на българския футбол?

Крушарски ни забавлява с поведението си в стил Батето ежедневно. Много ми идва ретро. Не плаща заплати редовно и се бърка в работата на треньорите и директора, но ще управлява БФС! Той така утре може да каже на Ilian Iliev и Zdravko Zdravkov кой да пази на националния отбор!

Гонзо бил завършил 22-ра гимназия в София през 1994 г. Как? Та той дойде в София през 1997 г.! На 28.11.2001 г., пред Слави Трифонов, Гонзо заяви, че е учил само до 8-и клас. Сега имаме кандидат със съмнителна диплома за средно образование. Това сериозно ли е? Гонзо беше директор на националния отбор, записал най-големият срам в историята на българския футбол!

А какъв е зорът на Бербатов да е президент на всяка цена? Ако той спечели, кой ще общува с хората утре? Той ли? На кой номер да му се обадят? Кой ще води експертните разговори с държавата, общините и чуждестранните институции? Човек трябва да е наясно с възможностите си и да отстъпи, когато има по-добри от него.

‼️Призовавам всички споменати от мен по-горе да се вземат в ръце, да се осъзнаят какво правят и какви са им възможностите и да седнем на една маса преди четвъртък и да издигнем една обща кандидатура, която да ОБЕДИНИ И ПОВЕДЕ българския футбол.

Има само един достоен човек, който може да оправи българския футбол сега и той се казва Stiliyan Petrov.