Георги Градев призова за обединение около фигурата на Стилиян Петров в битката за БФС

Според него Стилиян е най-достойният кандидат, който може да се изправи срещу сегашното управление на БФС

Обратно в новината

Коментари - Георги Градев призова за обединение около фигурата на Стилиян Петров в битката за БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Градев е достатъчно компрометиран, че да трябва да се съобразяваме с неговото мнение. Опитва се да сее раздор при конкурента си. Кандидатът е Бербатов, а Стилиан е плътно до него.

Аз също смятам че Стилиян е единственият нормален в тази клоака. Само че не знам - кандидатира ли се? А градев си е един от статуквото. И неговите съмнителни дипломи, гешефти и сделки не е хубаво някой да ги проверява... че кой знае кво ще излезе крадеца вика дръжте крадеца

И какво ще прави тоя ??? Или просто иска да седне на шефското място в БФС ??? Както искае и Бербатов ??? За Президент на БФС ни трявба българин който да ПАЗИ българското и да гони ВРАГОВЕТЕ на БЪлгария- араби, негри !!!

Аз съм завършил 22ро СОУ Г.С.Раковски в София точно 1994г., не бях чувал за Гонзо да е бил там :))) То на него му личи че и 8ми клас трудно е завършил, сигурно и тая му дуплома е фалшива :))

Не разбрах Стилиян Петров има ли програма, каква е и дали ще се вдига телефона. Ако е така, аз съм За? То тук стана хвани единия удари другия. Докато има "български" отбори с по 1-2 български играча на терена нищо добро няма да видим, Гибралтар ще е колос за нас..