Краят на пътя за Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед вече се вижда, след като в сряда вечер португалецът изуми всички на "Олд Трафорд".

Суперзвездата остана резерва срещу Тотнъм, а малко преди края стана от скамейката и си тръгна край терена към съблекалните, сам и не поглеждащ към терена, където битката още продължаваше.

На игрището съотборниците му биха с 2:0 и направиха вероятно най-силния си мач за сезона, но Кристиано видимо бе кисел и недоволен. А отлъчката възмути всички в Англия, не само феновете на отбора.

"Това е недопустимо - коментира Йън Райт, легенда на Арсенал. - Не можеш да показваш такова отношение. Репутацията ти и името те задължават да си пример, а и да си професионалист. Светът те гледа, а ти ставаш и си тръгваш преди края на мача."

Мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг също не подмина темата след двубоя, въпреки че предпочете да я остави на заден план.

"Сега празнуваме голяма победа - каза нидерландецът, запитан за самоволното оттегляне на Кристиано. - Но видях какво стана. Видях го и след мача, но не сме говорили. Аз ще се оправя с него, но утре, не днес. В момента искам да отдам дължимото на играчите, които направиха тази хубава победа."

Гари Линекер, водещ на предаването "Мач на деня" и също легендарен английски нападател, коментира:

"Не виждам как Роналдо може да остане в този отбор след случилото се. Голяма вечер за Юнайтед, победа, публиката е в еуфория... А ти правиш това. Беше много тъжно, за да не кажа по-силна дума. Съжалявам, Кристиано - това не може да бъде извинено."

Феновете също са на това мнение, като форумите "прегряха от коментари".

Така за първи път след завръщането в Юнайтед, големият португалски нападател няма на своя страна никого - нито привържениците, нито мениджъра, а вероятно вече не и съотборниците, които не може да не са видяли отношението му.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО