Четирима немски фенове бяха ранени след ужасните сцени, които се разиграха снощи в Атина.

Байерн (Мюнхен) победи Олимпиакос с 3:2 в страхотен мач от Шампионската лига, но покрай него всичко протече нормално, а обстановката на "Йоргос Караискакис" както винаги бе страхотна.

Няколко часа по-рано обаче, се разиграха доста грозни сцени по време на мача от младежката Шампионска лига между съставите до 19 години на двата тима.

В 84-ата минута на двубоя, в който Байерн водеше с 4:0, около 80 ултраси на Олимпиакос нахлуха на стадиона, въоръжени с бухалки и сопи. Те криеха лицата си с маски или каски за мотор.

Гърците атакуваха част от немските фенове, които спокойно седяха и гледаха двубоя, а всичко завърши с приемането на четирима от тях в болница.

Естествено, на терена настана хаос и мачът бе прекъснат. Хаос имаше и по трибуните, където около 200 фена, гърци и немци, спокойни си гледаха младежкия двубой, преди нахлуването на ултрасите.

Мачът бе подновен 25 минути по-късно, а младите футболисти от двата тима отговориха на ултрасите с уникален жест.

Вместо да доиграят оставащите безсмислени 6 минути, те се събраха в кръг на центъра и си подаваха топката един на друг, а това бе аплодирано от останалите по трибуните привърженици.

Към момента няма задържани ултраси на Олимпиакос, но се очаква клубът да понесе сериозни наказания.

За щастие мачът между мъжките тимове, който бе посетен от 1600 фена на Байерн, премина без проблеми.