Втората част от подготовката на Левски започна с фалстарт. "Синтие" не успяха да излетят към Мюнхен, защото полетът им бе анулиран. От немския град, отборът трябваше да продължи към Австрия с автобус.

Преди самолетните неволи, треньорът Петър Хубчев говори пред чакащите го на летището медии. Специалистът разкри, че очаква още нови попълнения след привличането на Янис Каргас и Милан Миятович.

"От няколко дни се водят интензивни разговори. Не само с двамата играчи, които вече дойдоха, но и с още 4-5 човека. Бе планирано групата да се увеличи преди заминаването ни за този лагер. Надяваме се, че ще има поне още трима-четирима нови до началото на сезона. Всичко е върпос на преговори. Разговаряли с много хора. Очакваме атакуващи футболисти. Възможно е да вземем и българи.

Аз не съм се спирал на спортния директор и не съм го назначавал. Млад и амбициозен човек е Ивайло Петков. Свърши доста работа за тези три дни. Оформи някои неща, които съпътстваха тези трансфери", каза Хубчев.

Централният бранител на Левски Холмар Ейолфсон, който получи тежка травма в двубой срещу Черно море, заяви че до месец и половина би трябвало да се завърне на терена.

"Чаках този момент седем месеца да се завърна на терена и да съм в Левски. Първата седмица имахме много тичане. Ще бъде интересно в Австрия с новия треньор. От една седмица сме заедно с Петър Хубчев, но нещата изглеждат много добре. Трябва да бъдем компактни и да не допускаме голове. Ще построим добър, дисциплиниран отбор", заяви бранителят на летище "София".