Протестът, който почти всички фенове на футбола у нас започнаха срещу БФС, не е само в елитната ни Първа лига, но се разпростира и в аматьорския футбол.

И тъй като в най-ниското ниво на футбола ни няма пълни трибуни, които да скандират "оставка" в 18-ата минута на мача, играчите на Камено и Русокастро от бургаската окръжна група намериха интересен начин да изразят позицията си.

В 18-ата минута на мача двата тима демонстративно спряха да играят и седнаха на земята, а малкото фенове край игрището започнаха да крещят "оставка".

Двата тима публикаваха видео от протеста си в социалните мрежи и призоваха колегите си от останалите аматьорски групи да последват техния пример.

Припомняме, че след скандалното интервю на Йордан Лечков пред "Дарик Радио", в което той изглеждаше изненадан, че някой изобщо иска оставката на ръководството на БФС, футболният анализатор Бойко Величков призова феновете в страната на изразят позицията си в 18-ата минута на все мач.

Това направиха всички големи агитки от елита, като това е един от много малкото случаи, в които иначе враждуващи агитки заемат една позиция по толкова ключов казус.