Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана реалист след категоричната победа с 4:0 над Македония Гьорче Петров.

Спецът бе категоричен, че към момента "армейците" все още нямат нужната класа, за да влязат в групите на Лига на конференциите и ще се нуждаят от много късмет, за да успеят да изпълнят поставената цел.

"Атмосферата беше фантастична. Дойдоха много повече фенове и сами видяхте, че тяхната подкрепа означава много за нас. Най-важното нещо от този мач беше, че продължаваме напред. Що се касае за нещата, които се случиха по време на мача - бяхме много несигурни през първата част. 

Задачата на централния нападател е да вкарва голове. Колкото повече вкарват, толкова по-добри резултати ще имаме. Това, че и други играчи вкараха голове е добре за нас. Надявам се, че и в следващите мачове ще продължаваме с тази игра, защото през втората част играхме много добре.

За да се класираме за групите, ни трябва и доста късмет. Надявам се, че наистина скоро ще имаме един-двама нови футболисти, които да вдигнат класата. С моментната ни класа ще ни трябва много шанс, за да влезем в групите. Може да не го показвам, но все пак съм щастлив от победата.Това е първи съперник, който като треньор елиминирам в евротурнирите", сподели Илич.