Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга беше избран за Играч номер 1 на 25-ия кръг от Първа лига.

При награждаването си бразилецът направи любопитен коментар и заяви, че би върнал в настоящия отбор бившите си съотборници Кирил Десподов, Антон Недялков, Николай Бодуров и Станислав Манолев.

"Първенството и клубът са се променили. Сега се адаптирам много по-бързо към ЦСКА. Независимо от футболистите, които са тук, ЦСКА винаги е бил силен отбор. Поддържам връзка с Манолев, Бодуров и Десподов от стария отбор. С почти всички говоря. Манолев е спрял да играе вече и той първата седмица, когато подписах, ми се обади и ми каза, че ще ме гледа по телевизията, но ще вика за мен. Десподов бих викнал от стария отбор сега. Бодуров също. Манолев много ми харесваше, но той спря, и левият бек Антон Недялков".

Каранга смята, че ЦСКА все още има шанс да ликува с шампионската титла през настоящото първенство:

"Сега първенството не е решено. ЦСКА не може да бърка. Ако продължим да бием, ще е много добре. Имаме шансове да станем шампиони. Ние трябва да се борим да вкарваме голове, да сме по-конкурентни с преките съперници. Всичките футболисти знаят какво трябва да правят и най-важното е да не сбъркаме. Най-важно е да се борим за титлата и моята първа цел е да стана шампион с ЦСКА. Няма да се откажа никога, докато не станем шампиони.