Хазартният оператор Efbet предлага редица промоции, с които може да имате повече средства за залози на футбол. Когато се регистрирате в букмейкъра, вие имате възможност да активирате началната оферта на бетинг компанията. Достъпният Efbet Бонус за нови клиенти за спорт е до 200 лева, като е 100% от депозита на клиента. С получените бонус средства (безплатни залози за спорт), вие може да правите футболни залози на всички първенства преди мач и на живо.

Промоцията за регистрация и първи депозит е топ бонус на Efbet за любителите на футболни залози. Този тип оферти станаха изключително популярни през последните няколко години, особено след като залаганията на живо добиха повече популярност. Всъщност те са основното оръжие на повечето букмейкъри, което им помага да натрупат нови клиенти. Ето защо те искат да направят офертите си за добре дошли възможно най-привлекателни и Ефбет има чудесна промоция за спорт. Въпреки че някои залагащи може да не харесат някои от промоциите за добре дошли, те предоставят много предимства, които трябва да бъдат взети под внимание.

В сайтовете за онлайн залагания има различни видове бонуси за добре дошли, като повечето от тях предоставят на хората допълнителни пари, които могат да използват, докато залагат на футбол. Казано по друг начин, можете да заложите на отбор, на който обикновено не бихте залагали и да пробвате фиш, който не бихте пуснали с ваши средства. Дори и да загубите, букмейкърът ще приспадне сумата от вашите бонус средства, а не от депозита с реални пари. Вие обаче трябва да превъртите няколко пъти депозита и бонуса на efbet, за да може да направите теглене.

Редовно залагащите на футбол в Ефбет често ще имат покани за бонус презареждане на сметка. Това е друг топ бонус на бетинг компанията за футболни залози. При следващия ви депозит вие може да получите определена сума под формата на бонус - 100% от вашия депозит. Например поканата ви е за 20лв. бонус - депозирате 20 лева и се възползвате от офертата, след което правите вашите футболни залози.

Бонус 500х50 лв. след всеки кръг на efbet Лига е специална промо оферта на букмейкъра. Като партньор на българското първенство, Ефбет има страхотен бонус за залози на мачовете от родния шампионат. След всеки кръг на efbet Лига, залагалите на мачове от първенството участват в томбола, като има 500 печеливши, на които се зарежда по 50 лева бонус. Единственото условие е, че трябва да сте направили залога си от типа права колонка и да има поне един мач от родния шампионат.

Срещи с 0% МАРЖ е нов бонус на Efbet за футболни залози. Всеки ден за избрани срещи букмейкърът предоставя на клиентите най-високия коефициент за краен резултат. Т.е. в Ефбет на дадена футболна среща може да спечелите повече, отколкото ако направите залог със същата сума в друг букмейкър.

Българската бетинг компания има и още интересни оферти за футбол, които може да разгледате в сайта efbet.com и да прецените кои са най-добрите бонуси за вас за залози на топ първенства като Висша лига, Серия А, Ла Лига, Първа Бундеслига и т.н.


Материалът е предоставен от Efbet