Националният ни селекционер Младен Кръстаич застана пред медиите преди утрешната европейска квалификация.

Родният тим гостува на Унгария от 21:45 часа българско време, а след поражението от Черна гора преди дни, нова загуба на практика ще обрече на провал надеждите ни за участие на голям форум.

Кръстаич сподели, че отборът е много уморен след тежкия мач в петък, но все пак е успял да се подготви и знае какво го очаква в много тежкия утрешен мач.

Сърбинът не скри, че ще има промени в нашия състав, като е уверен, че младите му и амбициозни играчи ще дадат всичко от себе си.

"Имахме тежък мач срещу Черна гора. Отборът даде много и се измори. Имахме само два дни да се възстановим, но видяхме кое сме могли да направим по-добре.

Подготвихме се добре за утрешния мач, който ще бъде тежък. Съперникът е много добър тактически и физически.

Имаме планове за промяна утре. Имам млади и амбициозни играчи, които искат да дадат своя максимум. Винаги имам план "Б" за всеки мач", заяви той.

До него застана звездата в родния тим - Илия Груев, който сподели:

"Очаквам динамичен мач, имат много добри футболисти, някои играят в Бундеслигата и ги познавам. Това ще е най-сериозният ни съперник в последните ни 5 мача. Ще бъде пълен стадиона. Трябва да се радваме и мисля, че точно заради такива мачове играем футбол.

Беше много жалко, че паднахме, бяхме много разочаровани. Заслужавахме да бием. Знаем утре какъв мач ни чака, знаем, че можем. Най-важното е резултатът. Не е важно как ще победиш, а да победиш".