Коментари - Кръстаич от Будапеща: Готови сме за много тежкия мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наиграхме се и в тия квалификации. Бай Младен вече може да си ходи........

Върнете Н.Михайлов да пази - нека трагикомедията да е тотална. Все пак не сме губили с двуцифрен резултат, а това определено липсва в колекцията постижения на БФС и техния отбор. Публиката от години им показва, че това не е национален отбор на България.

"И да паднем и да бием, пак ще се напииииииееем!

Явно не само не осъзнава на какъв "отбор" е попаднал, като треньор, но и не е гледал изказвания на предишните треньори преди срещите. Поне този срам можеше да си спести и да го подиграват по-малко след това. Единственото положително е, че БФС "ръководството" пътуват с тях - те и от срам са оперирани, и наглост им е присъща, а са гледали неведнъж и разгроми. Там на място поне на полувремето могат финансово да помолят за милост и да не е двуцифрен резултата (само това им липсва във витрината на "постиженията") .

Всички знаем какво следва. Докато перукан и плешо са начело на БФС, така ще е.

3:0 за Унгария. И Левски ШАМПИОН.това Е.

Ако някои в БФС не наблягаха на уискито и чалгата , нямаше да треперим от миниотбори като малта и лихтенщайн, и да гледаме на Унгарците като колосален противник. А ония сливенски цървул по добре и той да не се появява в медиите с некомпетентното си мнение

Когато цял народ не ви вярва е много трудно. Дано има резон в приказките на тренера щото иначе трябва да си ходи.

5, 6:0 за маджарите, Кръстич натирен, младоците изгонени, Перуката - пиян

Кръстич эа сега добре се справя , тия дето го иэвикаха са эа иэгонване

Нашите футболисти не са спортисти, а манекени/олигофрени.

Дано унгарците се смилят да ни шибат само с наколко гола

Аууууу манекенките имали тежък мач, и само два дни да се възстановят…. Скъпо платени боклуци, елате да видите децата в махалата как ритат всеки ден от 3 до 7 след обяд. И не се оплакват, че им е било тежко и са изморени. А със сигурност бягат поне 5 пъти повече от вас.

Единственото нещо, което можем и правим е да ближем руски задници, нищо друго.

Какво значи готови, без гащи ли ще излезете?

Готови да паднат….. какви ги говори тоя. Сигурно и пил нещо

Братя, не ги гледайте да си спестите нервите, ние футбола не го можем, защото ни мързи да тичаме, да мислим и да ритаме

В т.ч. футбола искат внимание и грижи от държавата...само,че държавата е деградирала и е на хапчета...няма как и футбола да го има...бг разпада е тотален,а усилващата се циганизация води държава и народ към унищожение...за какъв футбол става въпрос моля ..

Футболните отбори в България са ЧАСТНИ. Държавата не им е длъжна с абсолютно нищо!!!

Жив и здрав, човекът отпразнува рождения ден на сина, покани сръбска звезда да му пее, а футболистите са завидяли и го саботират. Сега и от Унгария сигурни ще загубят "нещастно"

Унижение. С две думи не е голяма гордост да си българин-няма спорт, най-мизерна та и порутена държава, 80% от населението крепостни селяни.