Собственикът на Локомотив - Христо Крушарски, даде поредното си култово интервю.

Той отново имаше повод за радост, след като неговият тим грабна Купата на България за втора поредна година, побеждавайки ЦСКА с 5:3 след изпълнения на дузпи.

Крушарски се пошегува, че втората Купа вече е по навик, а празненствата ще бъдат с летена над Пловдив със закупените от него четири самолета.

"Първата е най-сладката. Втората вече е по навик. Третата няма да я откажа. Когато им кажа на отборите, че не трябва да играят и да си седят у дома... Крушарски предложи първенството да се прекрати. С какво е виновен сега Крушарски? Че ги бие наред.

Имаме опит с дузпите. Знаете и предишното класиране. Пиргата показа, че е дузпаджия. Най-малко три кръга трябва да играем в Европа. Стига с тези инвестиции. Те вече трябва да връщат. Има много тежки процедурки за лиценза. Нашият клуб е най-чистият. Откакто съм дошъл, съм изчистил 3 млн. лихви. Пловдив ми е тесен, но не ми обръщат внимание.

Имах проблеми с децата, но вече е решен. Имам проблеми с терените. Ако не се намеси премиерът, пак няма да ми свършат работа в Пловдив. Аз проектът го направих и го предадох. Сега чакаме процедурите. Този път съм купил четири самолета и с тях ще летим в Пловдив. Този успех е за дъщеря ми и нейния рожден ден. Защото нея съм лишил от пари, за да направя това"

 Спортният директор на тима - Георги Иванов - Гонзо, пък сподели след мача:

"Това е голям успех за Локомотив. За целия отбор, футболистите и президента. Играчите показаха мъжка игра.

Тази вечер ще мислим за Купата, а от утре вече ще започнем да мислим за Берое. Това са мачове, в които се помнят само победителите".