Левски е близо до нов спонсорски договор с компания, чието лого ще бъде изобразено на екипите на тима, съобщи "Тема Спорт".

Става въпрос за чуждестранната букмейкърска компания, която навлиза на българския пазар, а за сделката съдейства бившия собственик на тима Спас Русев. Логото на компанията ще бъде изобразено под номерата на гърба на фланелките на играчите.

Лицето на екипите вече е заето от австрийската строителна компания "Strabag", която ще налива 3 милиона на сезон в клуба.

Въпросната бетинг компания ще изпълнява ролята на втори генерален спонсор, но също се очаква да подпомогне клуба със сериозна сума.

Ако сделката стане факт, то на "Герена" ще настаната доста по-спокойни времена от финансова гледна точка.

Клубът вече е започнал разсрочването и изплащането на заплатите на бившите играчи, които напуснаха по време на кризата. Настоящите футболисти пък си получиха всичко след края на полусезона.

Все още не е ясна ситуацията около Петър Хубчев и щаба му, които чакат своите обезщетение. Левски трябва да изчисти задълженията си в нужните срокове, за да може да е изряден пред лицензионната комисия.