Сдружението "Левски на левскарите", което се обяви против някои от взетите решения на Общото събрание на клуба в четвъртък, се обърна с декларация в социалните мрежи към мажоритарния собственик Наско Сираков. Припомняме, че легендата реално направи стъпки къв освобождаване на изпълнителния директор Иво Ивков, а днес, след като Левски изиграе мача си срещу Локомотив (Сф), се очаква Станимир Стоилов да напусне поста треньор. Феновете не само в това сдружение подкрепят наставника и Ивков, а страстите в и около клуба остават горещи.

Ето обръщението на "Левски на левскарите":

"Уважаеми левскари,

За съжаление, провелото се в четвъртък Общо събрание на акционерите на ПФК Левски не донесе изненади. Всякакви дребни съмнения относно предстоящите действия бяха разсеяни след като видни представители на висшето ръководство декларираха, че нищо съществено няма да се случи броени минути преди началото на форума.

Искаме да благодарим на Ивайло Ивков и Петър Ганев за достойното им поведение от първата до последната минута, в която бяха обвързани с Левски. Благодарим за честната и всеотдайна работа. Гордеем се, че имаме съмишленици в тяхно лице.

Г-н мажоритарен акционер,

Вече ни е трудно да се обърнем към Вас по име, защото от него е останало твърде малко.

Синята лавина набира скорост и Ви застига. Може би не е късно за покаяние. Помислете.

Вие най-добре трябва да знаете какво може публиката на Левски.

За финал, призоваваме левскарите тази вечер да напълним "Герена". Нека стадионът покаже на кого вярва.

Само Левски!".