Коментари - "Левски на левскарите" към Сираков: Синята лавина ви застига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Левски на левскарите, защо ми се струва, че преди време Насето щеше да си продава къщата. От как взе Левски вместо да я продаде и с част от парите да помогне на клуба, спря продажбата. И дали дълговете му не са към Палмс и сега да са опростени.

Синя прашина.

Бързо призовавам феновете да пратят 50 000 лева да преведеме на Мърко и да остане. Не си тръгвай разказвачо

Преди 80 години баща мо ме заведе на фитболен мач на стадион "Юнак". Играеха Левски и славия. Беше късна но топла есен. Тогава съм бил на 4 години. Много по късно разбрах, че Татко беше славист. Изкам да кажа, че от тогава съм левскар, а не фен.

Всички се питаха кой е миснериозният богаташ платил лагера в Дубай.Окоза се че лагерът е платен от Джо Диксън.

Сега ще ви кажа какво ще става.Мърито излиза и вика-аз подавам оставка и на другия ден поема национала а сърбина си заминава.От там Сърбия ни обявява война а НАТО влиза в Русия.Става голям бой и Мъри става главнокомандващ на НАТО и чертае тактическите схеми.Купуват му на пожар Мбапе и Холанд и с тях той превзема Бахмут.От там вече му дават директно световната купа и става най-добрият треньор в историята.Кръщават Герена,Левски и София на Мъри Стоилов.Фенклуба става Мъри Стоилов -Запад.И така Мъри дарява всичко спечелено и погасява борчовете към НАП.Става император на галактиката.

... номинират го за нобелова награда за мир, а след това печели евровизия като вокалист на Калуш Оркестра, после криСталинка го прави оперативен директор на МВФ за страните с отсъстващ футбол (сред които и България), и най-накрая Раева го назначава за старши треньор на отбора по художествена гимнастика - Хасково!

Истината е една на гимнастика Раееф тпябва да му бием шута в гъза и час по скоро да го няма на Герена

Сирака Раев ще го набучат на кол. Като знам какви са говеда левскарите...няма да му се размине.

Какви левскари сте бе?

От ФК Рога и Копита докога ще ни занимават с терзанията си. Толкова е лесно, изпадат в несъстоятелност, арогантността остава в миналото и след 3-4 г се връщат пречистени. Така направиха Глазгоу Рейнджърс, изхвърлиха Ювентус от Серия А, защо не и Рога и Копита?

На Раев тепърва ще му пари под опашката. Никаква отчетност на приходите, надменност и отказ, когато трябва да обяснява за разходите, прекалено авторитарен, при все, че не е вложил стотинка лични пари в развитието на клуба.

Поне не сме леките жени на джуджето !

Евроидиоти.