Левски завърши зимния си подготвителен лагер в Дубай с разгромна победа. Тя дойде с 4:0 над местния Гълф Юнайтед, който се състезава във второто ниво на футбола на ОАЕ.

Съставеният изцяло от чуждестранни играчи тим на Гълф Юнайтед, в редиците на който личеше името на Бакари Саня, направил кариера в Арсенал и Манчестър Сити, бе далеч от игровото ниво на Левски, макар "сините" да не бяха в оптимален вид заради многото травми.

Превъзходството на родния тим бе затвърдено с изразителната победа, която бе вдъхновена от изненадващ голмайстор.

Това е Келиан ван дер Каап, който успя да вкара първите две попадения в мача. И в двата случая до бе най-съобразителен при свалената от негов съотборник топка след центриране. Нидерландският бранител вкара в самото начало на мача и в 54-ата минута, преди бразилецът Уелтън да направи резултата 3:0 в 62-ата минута.

Крайният резултат оформи Марин Петков десет минути преди края, а освен четирите попадения, Левски имаше още няколко шанса да направи успеха си още по-изразителен.

Така "сините" приключиха своя лагер в Дубай и утре се прибират на родна земя.

Левски изигра шест контроли, в които победи на два пъти латвийския Рига, както и местните Ал Насър и Гълф Юнайтед. "Сините" загубиха от кувейтския шмапион Ал Кувейт, а двубоят с малайзийския Джохор бе прекъснат.