Коментари - "Левски" с разгром в последната си контрола в Дубай | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Значи могат да играят в Б-групата у нас, където им е мястото.

Това дори не е отбор а академия на Ман Юнайтед , който играе само контроли и от есента са ги вкючили във второто ниво без право на промоция.

Европейски клубни турнири - ,,Епохални успехи'' на ,,вечните/сини ,,бугуве'' от Подуяни АЕК/ЛАРНАКА/-Ляфски 3:0.Ляфски - АЕК/ЛАРНАКА/ 0:4; ЛЮЦЕРН/Втора швейцарска дивизия/ - Ляфски 1: 0 и 1:2 ВАДУЦ/Лихтенщан,играещ във втора швейцарска дивизия/ - Ляфски 2:1 и 2:3 ХАМРУН/МАЛТА/ - ляфски 0:1 и 2:1 след продължения Горепосочените ,,европейски грандове'' до един са отстранявали ,,сините бугуве'' от ,,Пудуяни''.

хапни една МУРА може да ти я донесе пиколото от СЕЙНТ ПАТРИКС на връщане си отвори дирника за МТК да поемеш ТОРПЕДОТО и като ти стане ЗИМБРУ се завий и накрая дирника ти да избухне в ЗОРЯ ЛУГАНСК :) :) :) тъп свинчо

Само тъпо говедо,може да смята,че гъбаркането с Евроидиотите от кипърски,малтийски и втородивизионни швейцарски отбори е по-малко СРАМНО,от двете равенства на ЦСКА с Мура,отстраняването макар и със зор на Сейнт Патрикс, приличното отпадане от МТК и двете равенства със Торпедо и Зимбру. А какво ще каже тъпото синьо говедо за Тампере /Финландия/ дето отпра Пудуяни и там и тук с по 1:0,а Иртиш Павлодар от Казахстан дето смля пудуяни,а Олимпия Любляна и още мноого такива сини географски открития?

АЕК/Ларнака/ от Кипър - Ляфски/пудуяни/ 7:0!!!

Нека бъдем коректни към говедата от Гейарена. Победа срещу келнери, готвачи и чистачи в Дубай, браво и пак браво! Престижно 4:0 и нашите спортни мисирки им посвещават цели 6 страници подробности. Иначе как ще бъдем осветлени за страхотната победа на говедата. А и малко радост за Гейарена след тоталното осиране къде ли не из Европа.

5:2 7:2 7:1 5:0................

Браво,. Готови сте за шампиони на 2-ра група. Ха ха ха ха ... Жалки измекяри.

Браво! Готови са за преиграване на мача с Хамрун. И с Вадуц.

Гълф Юнайтед е аматьорски клуб.

Ами значи точно като за тяхното ниво! А после в първенството ги дъни който ги хване!

То и Хамрун уж...