След като Лудогорец привлече националния вратар на България - Пламен Илиев, родният шампион подготвя нов трансферен удар.

Руско издание пише, че ръководството на разградчани иска и капитана на националите Ивелин Попов, който напусна Спартак (Москва) преди дни.

"Ивелин Попов отказа на Рубин и Динамо (Москва). Рубин не успя да договори полузащитника от Спартак. Казанският клуб предлагаше на 31-годишният халф договор до края на сезона и заплата между 10 и 20 хиляди евро. Всъщност Попов е близо до завръщане в България, където що подпише договор с Лудогорец", пише Sports.ru.

"Интерес към Попов проявиха и Динамо и Ростов, които предлагаха годишна заплата от 800 хиляди евро, а също така клубове от Турция и ОАЕ. Искаха го и от Холандия, в това число и Витес, където треньор е Леонид Слуцкий", се съобщава още в новината.

Лудогорец прави сериозна селекция през зимата като освен Илиев привлече Адриан Попа от Рединг и Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив).

Въпреки удобната преднина от шест точки в Първа лига, шампионът не мисли да пуска педала на газта що се отнася до селекцията. Тимът има сериозни амбиции да възстанови доброто представяне и в евротурнирите.