Лудогорец се готви за мача на годината - реванша от плейофа в Шампионската лига срещу Малмьо. Срещата е утре в 22 ч в Разград, след като преди седмица българският шампион отстъпи с 0:2 в Швеция.

Влизане в групите на турнира ще донесе в касата на клуба близо 20 милиона евро, прибавени към огромния престиж за Лудогорец да е сред 32-та най-силни тима на континента.

"Няма да разкривам какви промени ще правим, но вероятно Кирил Десподов ще игае - каза треньорът на домакините Валдас Дамбраускас. Асът в атаката на Разград бе наказан за първия мач. - Времето между двата двубоя беше кратко, но ние сме позитивни и това е най-важното нещо. Вярваме и работим здраво.

Разбираме много добре колко тежка задача имаме и колко голяма височина трябва да преодолеем. Имаме планина за изкачване. Но това е резултат, който не е невъзможен за наваксване.

При 0:2, ако вкараш един гол става трудно за съперника...

Аз съм перфекционист в своята работа и искам максималното. Знам, че Лудогорец е в период на трансформация, но да играем в плейофния кръг не трябва да бъде максимум за нас."

Десподов също че на официалната пресконференция, като показа сходен оптимизъм.

"Видя се, че и те имат слаби места - смята нападателят. - Ние не изиграхме най-добрия си мач. От трибуните се вижда по-лесно всичко. Шведите бяха по-агресивни и правиха по-добра преса.

Трябва утре ние да покажем агресия и от първата минута да накараме Малмьо да се чувства некомфортно на нашия стадион. Да покажем, че няма да се предадем. Да, 2:0 е неприятен резултат, но не е невъзможен. Лудогорец е доказвал, че може да вкарва повече голове. Хората да не ни отписват."