Отборът на Лудогорец замина за Словакия, където утре от 22 часа наше време гостуват на местния Спартак (Търнава).

Двубоят може да се окаже ключов за изхода на тази група, а от лагера на родния шампион не скриха, че целта пред тях е само една - продължаване към елиминациите.

Към момента лидер е Фенербахче с 9 точки, Нордселанд има 7, Лудогорец 6, а Спартак е на дъното с 1 точка.

За Лудогорец е изключитлено важно Фенербахче да спечели срещу Нордселанд, което независимо от изхода на мача в Търнава, ще остави разградчани в играта за второто място.

Спортният директор на тима Козмин Моци заяви от летището, че мачът в Търнава няма да има нищо общо с този срещу Спартак в Разград, когато родният тим спечели с 4:0.

"Мисля, че сме готови за мача със Спартак. Ще ни чака тежък двубой, който няма да има нищо общо с първия. Мисля, че момчетата ще направят всичко възможно да спечелим в Търнава. Всяка загуба е тежка, но искаме преди почивката да сме на първото място до пролетта, така че ще трябва да победим на "Армията".

Направихме всичко възможно, за да се изчисти терена за мача със Славия, тежки бяха условията, но това не е оправдание. Лудогорец знае, че трябва да излиза всеки мач за победа. Ако гледаме последните два мача в Европа, мисля, че имаме шанс да сме на едно от двете места", заяви Моци.