Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев беше много недоволен след домакинската загуба от Левски с 0:1 в 23-ия кръг на първенството.

Легендарният нападател видя целенасочена атака към неговия клуб със съдийските назначения и по-конкретно тези на Драгомир Драганов и Валентин Железов, които според него твърде често ръководят мачове на Хебър.

Според Пенев при голът на Ангел Бастунов в началото на второто полувреме не е имало засада на асистиращия Атанас Кабов, тъй като линиите, които посочва ВАР, са начертани криво.

"Не искам да хваля отбора прекалено много, но всички отбори изпитват трудности срещу нас. Това се показа и днес. Бяхме на път да спечелим мача и днес, но не се случи. Има си причини - те са и в нашия отбор, и в противниковия, но също така и в определени отсъждания.

Досега гледахме повторенията, няма абсолютно никаква засада. Линиите не са прави. Това не е нормално и трябва да бъде коригирано. Не може двама съдии да ни свирят два мача от общо три домакинства. На нас ни свирят 2-3 съдии. Едно и също е. Това е реалността. Това са обстоятелства, които влияят на крайния резултат.

Поздравявам още веднъж моите момчета. Ще продължим да работим и да не се предаваме. Това са неща, които вие трябва да ги говорите. За какво да се оплакваме, има ли смисъл?", каза Пенев преди да интервюто да бъде прекъснато с напрежение между треньора и журналистът на Диема Спорт.