В неделния ден в действие в родната Първа лига ще видим отборите на Лудогорец и ЦСКА, които изглежда и през този сезон ще бъдат основните претенденти за шампионската титла.

Техни съперници са двата тима с име Ботев, като ЦСКА гостува във Враца от 16:45, докато Лудогорец посреща пловдивския Ботев от 19:15.

Нашето предложение на деня е, че ЦСКА ще запази първата си позиция в класирането и след този кръг, което минава през задължителна победа под Околчица.

"Червените" са в серия от две поредни победи, а в редиците на тима се забелязва доста повече настроение, спомогнато от добрите резултати и трупането на точки.

ЦСКА е временен лидер в класирането с 31 точки, колкото има и ЦСКА 1948, както и с две пред Лудогорец, а днешният тест срещу Ботев (Враца) е сред задължителните през сезона, заради което ви предлагаме да заложите на "червен" успех.

Разбира се, тъй като ЦСКА е в ролята на фаворит в сблъсъка, различните букмейкъри дават коефициенти между 1.50 и 1.55 за победа на гостите в този двубой.

Именно заради това ви предлагаме и бонус с прогнозата, че ЦСКА ще свърши своята работа, но поне най-впечатляващия начин, най-вече що се отнася до резултата.

С малки изключения, "червените" не бяха част от най-резултатните мачове от началото на сезона, като не виждаме причина това да се промени във Враца, където пък по традиция головете не са толкова често срещано събитие.

Ето защо може да се обита комбинация на победа на ЦСКА със залог за по-малко от 2,5 гола в срещата, което комбинирано създава общ коефициент от 2.60.