Сумата, която "Левски" дължи на НАП, вече се знае, сега се търсят начини тя да се плати. Това сподели треньорът на "сините" Станимир Стоилов на пресконференция преди шампионатния мач с Хебър.

Двубоят на стадиона в Пазарджик е в неделя от 14:15 часа, а надеждите в лагера на "Левски" са за край на рекордната серия от 11 поредни мача без победа.

Мъри бе категоричен, че все още идва на работа тъжен и без настроение, като призова за бързо излизане от финансовата криза в клуба. По неофициални данни общите задължения на "Левски" към НАП са за над 11.5 милиона лева.

"Вече официално се знае сумата, която дължим на държавата. Трябва да мислим за решаване на проблемите. Платените служители сме тук, за да казваме мнение, но не когато ни освободят, а сега. Най-важно е да се защитават интересите на Левски. Когато има напрежение, не се отразява добре. Дали още идвам тъжен и без настроение на "Герена"? Горе-долу да. Мисля, че нещата трябва да се подобрят", коментира Мъри.

Той обърна внимание и на предстоящия мач, като разкритикува играта на отбора в атака. В Пазарджик "сините" ще са без Ивелин Попов, който е наказан.

"Лесни победи няма. Очаквам пълен стадион и празник. И най-вече моите футболисти да играят на максимума от възможностите си. Тогава няма да зависи нищо от Хебър. Очаквам футболистите да достигнат максимума от възможностите си в мача с Хебър. Да играем с амбиция, характер и да зарадваме хората с победа. Отборът трябва да създава повече положения. Централният нападател зависи от останалите. Трябва да създаваме, за да може той да бележи", допълни треньорът на "Левски".