Манията по Лео Меси в САЩ очаквано се отрази и на джоба на феновете.

От клуба на аржентинеца - Интер Маями, шокираха запалянковците с двойно увеличение на цената за абонаментите, както и на единичните билети.

Тази година най-евтината сезонна карта струваше 485 долара, но за 2024-та тя вече е 884. Това е увеличение с 82%, но в другите сектори е дори още по-голямо.

Цените във всички сектори се покачват, като достъпът до клубните седалки в централната част на стадиона ще струва на привържениците 7650 долара - със 112% повече от 3609 долара през 2023 г. Цените на местата в ложата започват от 42 840 долара (включват храна и напитки), а там се предлага и пропуск за ВИП паркинг и вход.

Пакетите с абонаментни карти за Интер Маями включват достъп до открити тренировки, партита и отстъпки при харчене в официалния клубен магазин, но независимо от това феновете ще усетят сериозния скок.

Франчайзът, който е съсобственост на Дейвид Бекъм, засега е обвързан с Меси само с договор до 2025 г., като в него има опция за удължаване с 12 месеца, а клубът планира да се премести на нов специално построен стадион преди началото на сезона в МЛС през 2025 г.