Борислав Михайлов не е единственият български представител в ръководството на УЕФА.

Вчера президентът на БФС бе избран за шеф на Футболната комисия към европейската футболна централа, а днес стана ясно, че други седмина родни представители също са избрани в различни органи.

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов е член на Комисията за турнири и състезания на ниво национални отбори. Михаил Касабов, също вицепрезидент на родния футбол, бе посочен за заместник-председател на Комисията за програма "Хеттрик", изпълнителният директор Борислав Попов е част от Правната комисия, дългогодишният лекар на националния отбор д-р Бисер Бочев е член на Медицинската комисия, Стоян Сираков - на Комисията за статута и трансферите на футболистите и работата на футболните агенти, Стилиян Шишков - на Медийната комисия, а мениджърът "Стратегическо развитие" на БФС Андрей Петров е част от панела на Административните експерти към УЕФА.

"Подобно сериозно присъствие е атестат за доверието на УЕФА към опита и експертизата на конкретните личности, но и към работата на Българския футболен съюз. Горд съм, че толкова сериозна бройка българи се ползва с уважението на европейските футболни ръководители", заяви Борислав Михайлов.