Бразилският вратар Жулио Сезар разкри любопитни подробности около отношенията на Жозе Моуриньо и Икер Касияс в "Реал".

Оказва се, че те са били много обтегнати и неслучайно именно бунт, поведен от капитана, разтърси позициите на Специалния на "Сантяго Бернабеу".

Икер и Жозе работиха заедно между 2010-а и 2013 г., като Моуриньо закотви на скамейката легендарния вратар.

Жулио Сезар, който пък бе страж на "Интер", ръководен от Жозе до 2010 г., разкри история от лятото на 2013-а, когато бе на вратата на Бразилия за Купата конфедерациите.

"След като победихме на финала Испания, отидох да поискам фланелката на Икер, който пазеше на тяхната врата - разкрива бразилецът. - Имам безкрайно уважение към Касияс, винаги съм го имал. Дори отидох на награждаването минути по-късно, облякъл неговата фланелка. Това бе чест за мен.

След мача получих SMS от Жозе, с когото продължихме да сме в добри отношения и след работата ни в "Интер". Пишеше ми, че съм луд да обличам екипа му, той трябвало да носи моя... Ти с една ръка си по-добър от Касияс, ми бе написал в съобщението. Разбира се, почувствах се странно, въпреки че това бе комплимент.".

Мадридският в. "Марка" коментира думите на Сезар с припомняне, че в съблекалнята на "Реал" отношенията са били толкова обтегнати, че е имало Група на Касияс и Група на Жозе.

В съотношение близо 5:1 в полза на тези, които са подкрепяли вратаря...