Какво видяхме досега на европейското първенство?

Какви са тенденциите, колко стойностни са мачовете? Или ни предлагат "фаст фууд"...?

Поредният епизод на "SportCast" е неформален, разнообразен и пълен с любопитни мнения разговор по тези и още един куп теми, без да се търси сценарий и тяхната подредба.

Но след първото "завъртане" с мачове на всеки един отбор, Деян Веселинов, Жаклин Михайлов и Динко Гоцев бяха длъжни да дадат мнението си видяното.

Вие, разбира се, не сте длъжни нито да сте съгласни с тях, нито пък да изгледате епизода, но си струва.

Ще чуете три различни гледни точки за това какво видяхме от Испания и докъде може да стигне този отбор. Както и поглед върху фаворитите изобщо.

За някои отбори първенството стартира чак в края на идната седмица, когато е началото и на елиминационната фаза. Други "драпат" да стигнат до там, но отбраната "шестица" от суперфаворити знае - важно е в какво състояние си и какво ще покажеш тогава, а не сега.

Говорим си за емоциите на турнира, за атмосферата с многохилядните агитки и колорита по стадионите.

За горещия на страсти мач Турция - Грузия, както и за далеч не толкова емоционалния, но изключително показно като тактика двубой Австрия - Франция.

И, разбира се, темата за белгийците. Играч за големи мачове ли е Де Бройне или е надценена ролята му на лидер? И един въпрос с историческа стойност - щеше ли да е жив Кенеди, ако стрелецът по него беше Лукаку...?

Шегата настрана, темите са сериозни.

И, неизбежно, идва паралел между Евро 2024 и Копа Америка.

Защото в петък започва и това шоу, което този път ще се предава и по български телевизионен канал. 

И около него ще чуете интересни неща в епизода, който ви предлагаме във видеото.