Пореден скандал разтърси ЦСКА, след като само преди минути и навръх рождения си ден треньорът Стойчо Младенов обяви, че напуска.

Веднага след победата с 2:0 над Славия от полуфиналите за Купата на България спецът хвърли оставка.

Причината е неразбирателство с ръководството, като самият треньор още вчера призна за охладнелите отношения.

"Искам да ви кажа, че си подавам оставката и това ще го осъществя в утрешния ден. Знаете заради какво условие не мога да продължа в ЦСКА. Става въпрос за селекционната политика.

Уведомил съм Дани Ганчев. Останах да водя този мач, защото нямат възможност да си намерят треньор. Нищо повече не мога да кажа", каза Младенов, който прави това няколко дни преди вечното дерби срещу Левски.

 

Стойчо Младенов пое ЦСКА на 26 юли миналата година и заявките на ръководството бе, че той ще получи пълен картбланш за селекцията.

Самият Младенов заяви, че има план до 2 години "армейците" да станат шампиони. Спецът обаче не получи желаните играчи в зимната селекция и призна, че от 4 месеци е в конфликт със собственика Гриша Ганчев, като двамата не си говорят.

В крайна сметка Младенов се видя принуден да напусне, като с него си тръгва и целият му щаб. Все още не е ясно кой ще води тима във вечното дерби с Левски в неделя, като е много вероятно следващият треньор на ЦСКА да е чужденец.