Адвокатът Лесли Стовал, който е лидер на екипа на Катрин Майорга по делото за изнасилване от Кристиано Роналдо, е влязъл в контакт с друга жена, която може да предяви обвинения към звездата.

Той ще пътува до Англия в следващите дни, за да се срещне с Жасмин Ленард, участничка в британското издание на риалити шоуто Биг Брадър и някогашно гадже на Роналдо.

Англичанката нарече Кристиано "извратен" и разкри за посегателства и заплахи от него по време и след края на връзката им.

Стовал вероятно ще опита да склони Ленард да се включи в обвинителния акт или като ключов свидетел с показанията си, когато делото за изнасилване на Майрога тръгне в Щатите.

Катрин обвини Роналдо за сексуално насилие близо 10 години след случилото се между тях в хотел в Лас Вегас. Сега женските гласове срещу суперзвездата могат да станат два.

Ленард изписа много нападки към Кристиано, включително, че "ако светът знаеше какъв е в действителност, би се отвратил от него". Ден след скандалните публикации тя изтри профила си с в туитър, след като бе атакувана от фенове на Роналдо с грозни обиди и хули.