Изказване на Димитър Бербатов по горещата тема с конфликта в Манчестър Юнайтед се превръща в новина в Англия.

Брутално откровен, в колонката си за букмейкърската компания Betfair, бившият голмайстор на "червените дяволи" коментира сблъсъците на Жозе Моуриньо и Пол Погба, които видимо се отразяват и на отбора.

В сряда камерите на Sky News уловиха пореден скандален епизод от тренировка на Юнайтед, в който се вижда как Специалния казва нещо на халфа, който е като ударен от гръм. Отношенията между двамата са отвратителни.

"В наши дни играчите са много влиятелни, те са звездите на шоуто - казва Бербатов. - Изненадан съм, че се стигна чак дотук. Такива неща се оправят в съблекалнята, далеч от медии и камери.

Моуриньо отиде твърде далеч, отне капитанската лента на Погба. Нещо, за което със сигурност трябва да е бил сериозно провокиран от действия на Пол.

Дали е заради неговите думи в интервюта, дали заради друго... Но такива спорове не се решават пред очите на целия свят, те са вътрешна работа в клуба.

На мен ми писна, като на привърженик на отбора, от тези заглавия навсякъде.

Те се отразяват и на отбора, вижда се ясно. Футболът е игра на терена, а не спор в това на кого му е по-голям...(Бербатов не се притеснява да използва думата dick - на англ., мъжки полов член).

Жозе е един от най-добрите мениджъри в света, Погба - един от най-силните играчи. Време е да започнат да се държат като зрели хора, да пораснат.".