Изпълнителният директор на "Левски" - Павел Колев, обмисля да напусне клуба в близките дни, съобщи "Топспорт".

Колев е обсъдил намеренията си със свои колеги, като повече подробности вероятно ще има през следващата седмица.

В последните седмици Колев е обект на обвинения от страна на доста фенове на клуба.

Днес срещу него се обърна и бившият маркетинг директор на "сините" - Тодор Минев. Той бе освободен от поста преди година, а днес чрез профила си във фейсбук зададе няколко въпроса на Колев, свързани с лиспата на развитие около клубния магазин.

Преди Наско Сираков да поеме мажоритарния дял от акциите на клуба, Павел Колев ясно бе заявил готовност да подаде оставката си в момента, в който клубът има нов собственик след съдружника на Васил Божков - Георги Попов.

Оставка от Колев не последва, но в случая вероятно Сираков сам е пожелал изпълнителният директор да остане на поста си.

Колев също така няколко месеца гарантираше, че треньорът Петър Хубчев и щабът му са се отказали от своите възнаграждения, но днес именно това е един от сериозните казуси пред клуба, защото след освобождаването им, те са готови да заведат дело за неизплатените си заплати.

Със сигурност около Колев има доста напрежение, а и то е подпомогнато от цялостната ситуация в "Левски".

Клубът продължава да изпитва огромни финансови трудности, а неубедителните мачове и резултати допълнително спомагат за натрупването на напрежение.

На този етап обаче Наско Сираков продължава да се ползва с подкрепата на почти цялта "синя" общност, но не може да се каже същото за изпълнителния директор Павел Колев и притежателят на 36 % от акциите на клуба - Константин Папазов.