Коментари - Павел Колев обмисля да напусне "Левски"? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той не е ли парашутист пратен от БФС тоя? Нормално е да го шитнат даже доста се застоя, сигурно няма къде да иде та затова се застоя

Не съм от Левски , но като българин ще кажа - от ерата чорни и до сега те нямат морално право на това име . Другото е само мъка , гърчове и спазми за да оцелеят

Ще се оправят нещата.....щом ревлата Тити е там....ще пореве,ще пореве па ще потръгне всичко !

Една заплата и разходи по-малко. Какво го мисли толкова? Чуди се къде ще го вземат?

Първо той е едно от лицата извършили големите харчове миналата година без никакъв положителен ефект. Дали и каква лична вина има, ако има, да гледат Наско и Тити защото дълговете сега остават на техния гръб. Второ-да покажат някаква полза от стоенето му в клуба досега и най вече след началото на кризата. Не знам кой е зад гърба му но, време му беше отдавна. Всичко опира до реална оценка на обстановката в клуба и правилна организация на близкото му бъдеще. За съжаление такъв реализъм не се наблюдава нито в собствениците /на какво са собственици-на дългове/ нито в голяма част от феновете.

Стига мъки! Закривай!

Кат' няма кинти, що да дири в продупченото синьо корито. Отиде там, за да стане богат, а то в сушаво дере се озова... Все пак марфата днес е движеща.

Който е ял хлеб от ръката на Черепа ВЪН.

Още като доиде на времето от бфс в левски си мислех че нещо ще се подобри,ще помогне ама ядец.тука е само за пари,ама паари нема и хоп изчезва.много му здраве.

Колев, идвам. Нося черен чувал, бесилка и ковчег. И ще ти режем свинските уши

Левски и Лудогорец се обединяват. Отбора ще се казва ЛудГеренец.

Много страшен бе! Не можеш го разбра накъде гледа! След него ще си тръгнат и наско гъза и тити палячото! Край няма пощенската мъка! И главния им ЛОГИСТИК тулупа не може да им помогне, въпреки чекмеджетата си! Краят наближава с пълна сила!

Да се маха. Бате Наско ще поеме функциЙте му ще оправи всичко :)))

Да си оди... Едното му око винаги гледа в бъдещето

Просто е съсредоточен човека... концентриран.

Да се маха този мишок!От заплатаджии сме на това дередже!

Престанете да пускате непроверени новини за Левски, за да събирате негативни коментари от припознавачи/ тирета и числа.. Колев е уважаван от привържениците на отбора заради всичко което направи и продължава да прави, за да го спаси!

Кого ще спаси бе? За ебано дупе цяр няма.

Така е. Ама тука е пълно с припознали клозети. Не очаквай в тоз ловешки сайт да напишат нещо вярно и хубаво за Левски. А и кво да очакваш от свине ,които си закриха сами кочината. Останаха им само едни химически тоалетни.

Краят на мъките на ливадата / герен - ливада, от турски / наближава!

Идват в Уески като бойни петли, а си отиват като сритани псета.

Каква беше оная приказка за мишките и кораба? :)))

КОЙ им "дава право", да "носят" името на Дякон Левски ???! Така може да е СЕГА И САМО в мафиотско управляваната България!!! Оставки - ДОРИ и във футбола !!!

Да напуска !