Любослав Пенев коментира драматичното равенство на неговия ЦСКА срещу Ботев в полуфиналния мач-реванш за Купата на България, завършил 3:3. Наставникът бе запитан и за съдийството, като отговорът му бе, че не иска съдиите да подкрепят нито неговия отбор, нито противника.

"Накрая може би в последната ситуация подценихме корнера и бяхме изненадани с един гол. В такива мачове виждам положителното, но има една съдържателна критика - ние нямаме право да проспиваме 45 минути. Да, върнахме се в мача, но това не е достатъчно. Футболът се играе 90 минути.

Ще разговарям с момчетата, казвам го като първи впечатления. Правим подаръци, които не съм съгласен. Нека противникът си направи гол, но не ние да участваме в тези ситуации. Оставам с прекрасно впечатление за много добрата игра на моя отбор, особено през второто полувреме и поздравявам Ботев за класирането на финала.

Прекрасно второто полувреме, с характер и правене на това, което искаме. Имахме един много добър отбор срещу нас. Санкцията не искам да я коментирам, защото трябва да коментирам много неща. Бодуров е капитанът на тима, основен футболист. Видя се, че в такива битки имаме нужда от всички футболисти и това отсъствие може да е повлияло.

Сега, аз искам да кажа, че не искам да се интерпретират моите думи погрешно за съдиите. Нито искам помощ, нито да ме ощетяват. Съдията, когато види нещо, нека бъде безпристрастен и обективен. Това е, нищо повече. По правилата за всеки. Както за нас, така и за други отбори", сподели наставникът.