Коментари - Пенев за съдийството: Не трябва думите ми да се интерпретират погрешно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдията е виновен защото трябваше да изгони поне още трима от Ботев плюс вратаря им, за да блесне чичовата супа - хахахах

"...Оставам с прекрасно впечатление за много добрата игра на моя". Ако един треньор казва така за отбора си, който не може да победи с 2-ма човека по-вече и подарена дуспа, значи или лъже, или толкова разбира от футбол! Става въпрос за противник, който е от тяхната "черга", а според класирането - и по ниско.

Хайде сега вадете видеото с избрани моменти от мача, и да правите разбор на чуждата работа! Ма то май целият мач е за учебниците! Трябва да ви дават за пример г-н Пенев! Да ви показват на всички школи и тренировки! Да се знае как да НЕ се говори, как да НЕ се тренира отбор, как да НЕ се води мач, как да НЕ се прави футбол дори и в 5-то дивизионен отбор!

То пък едни думи и богат речник има Любослав Пенев, че чак някой да ги интерпретира!

Тоя дърдорко си намери майстора.Пак не разбран,пак съдии.Хайде на стъргата.

е, показахпа му къде му е местото. Нали скачаше бе, що така пак не римеш. Посочвай грашки, изисквай.... и пак ше си без титла и купа. Айде супата.

трябва да назначаваш съдиите. Щеше да има повече дузпи!

Коментар на типичен мангал!Вой до небесата когато падат,с надежда да дойдат такива съдийски гилотини!

Велик ден за мучащото стадо! Макар и за минутка пред компа да се почувстват значими. Да забравят некадърното си стадо и жалкия си живот и да попсуват по Пенев и ЦСКА!

Какъв ЦСКА е това ?! Преименуван Литекс. Фалирали галфони ! И Иширково да се преименува на ЦСКА - и за него ще викате. Жалко безсмислено четирибуквие !

По добре е когато Любо говори да мълчи..... или нещо от същата супа...И пак казвам, не ме цитирайте грешно...Нали!!! гледаме напред....Така ли е ! Така е !!!

Прост смешник си ЧИЧОВОТО !

zaxxon

Пенев: "Пак казвам, искам да свири честно - още един червен картон, още една дузпа и щяхме да имаме шанс..."

Чичовото и с негов съдия не победи. И както той казва: да ду.а супата.

През първото полувреме съдията не даде за ЦСКА две чисти дузпи, за блъскане с удар в лицето и втората за игра с ръце в защита...През второто полувреме реши да се реабилитира за грешките си....Чичовото е прав за слабото ни съдийство, но по-добри нямаме.....

Ти за кой мач говориш?

Ти в коментарите на всяка статия ли ще си повтаряш мантрата!?!? 3:3 (6 за Ботев, 5 за ЦСКА) Мача свърши!