Трите български тима, които стигнаха до втория квалификационен кръг на евротурнирите, изиграха своите първи мачове.

Резултатите бяха победа, равен и загуба.

Работата на ЦСКА изглежда наглед свършена. "Червените" победиха австрийския "Адмира" с класическото 3:0 в София и могат спокойно да мислят за следващия кръг.

ЦСКА показа, че е по-класния тим и заслужено стигна до комфортния успех, а австрийците трудно противодействаха на Десподов и копмания.

Разбира се, реваншът във Виена няма да е лек, но от показаното на "Българска армия", не се вижда как "Адмира" ще успее да постигне нещо повече от достойно отпадане.

Снимки: Bulphoto

Шампионът "Лудогорец" също надигра своя противник, но не успя да отбележи и завърши наравно 0:0 с унгарския първенец "МОЛ Види".

За всички бе видимо, че разградчани са по-класният тим и разполагат с по-добрите футболисти, но унгарците постигнаха добър резултата, а в сряда ще имат домакинско предимство.

"МОЛ Види" играе доста организирано в защита и разполага с доста опитни играчи, които могат да разочароват родния шампион.

Снимка: Bulphoto

Най-тежка изглежда задачата на "Славия". "Белите" загубиха с 0:1 гостуването си на хърватския "Хайдук", като могат да съжаляват, че не водеха на почивката.

Момчил Цветанов и Влади Узунов изпуснаха страхотни положения, но втората част бе изцяло в полза на хърватите.

Играчите на "Хайдук" натикаха българите в собствената им половина, като само опитният Георги Петков спаси "Славия" от по-сериозна загуба.

"Белите" ще опитат да обърнат развоя на "Васил Левски" в четвъртък, но ще бъде много трудно.