Поканиха на дебат четиримата кандидати с най-големи шансове за президент на БФС. Домакин на събитието е пловдивският "Ботев", а покани получиха Георги Градев, Георги Иванов-Гонзо, Михаил Касабов и Димитър Бербатов.

"Канарчетата" искат по този начин да помогнат на себе си, както ина други клубове да преценят кой от кандидатите заслужава подкрепа на конгреса на 15 март.

"Срещите ще се проведат в удобно за кандидатите време, между 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион "Христо Ботев ".

Модератор на събитието ще бъде гласът на "жълто-черните" Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба.

Нашата цел е при пълна прозрачност и взаимно уважение да дадем възможност на всички ботевисти да се запознаят с основните тези на кандидатите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят пряко развитието на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК "Ботев" ще вземе решение кого от кандидатите ще подкрепи на предстоящия конгрес след провеждането на публичната дискусия и на базата на получените отговори", обясниха от клуба.

Малко след поканата един от четиримата - Георги Градев, веднага прие. Очаква се реакция от щабовете на останалите трима.