ЦСКА допусна много тежка загуба в контрола на подготвителния лагер в Австрия - 0:4 от носителя на купата на Румъния Сепси.

"Червените" на Саша Илич допуснаха второ поредно поражение след това от Залцбург с 1:2 и по този начн приключиха подготовката си на австрийска земя. Плануваният мач с Ференцварош след четири дни беше отменен.

ЦСКА игра в експериментален състав, в който част от защитата бяха Енес Махмутович Християн Петров и Галин Минков. В предни позиции като титуляри действаха Браян Морено, Яник Вилдсхут и Калоян Кръстев.

Срещата обаче започна кошмарно за "червените" с два гола за съперника в първите осем минути. В четвъртата минута след дълъг пас Димитър Евтимов излезе и пресече топката с гърди, но така без да иска я подаде на Козмин Матей, който реагира бързо и вкара в празната врата.

Четири минути по-късно Сепси отново вкара. Бранислав Нинай реализира с глава след центриране от ъглов удар.

Класическото 3:0 бе оформено в края на първото полувреме, когато Матей вкара втория си гол след грешка на Амос Юга и финт срещу Махмутович.

Крайният резултат 4:0 стана факт в 71-ата минута. Централните защитници на ЦСКА бяха изпреварени от Мариус Стефанеску, който след това подаде на Каталин Глофка. Последва точен удар по земя.