ЦСКА завърши 0:0 във Вечното дерби с "Левски", като след този резултат преднината на "армейците" спрямо втория Лудогорец вече е само две точки. "Армейците" можеше дори и да загубят, но Густаво Бусато спаси дузпа на Ивелин Попов в самия край. Сръбският треньор на "червените" Саша Илич напълно логично не бе особено словоохотлив, но ето какво каза все пак след края на големия мач на стадион "Васил Левски".

"Когато противникът пропусне дузпа в 90-ата минута и равенството е успех. Дербито си е дерби, видяхме твърд и агресивен, но не красив футбол. Както съм казвал и по-рано, всяка индивидуална грешка може да струва скъпо", започна Илич.

"Не мога да кажа, че сме били страхливи. Всеки играч се опитваше да даде последния пас, а това не се получаваше и бе проблем. Работили сме в коя част на терена трябва да се случват тези пасове, но това така и не се случи днес", добави той.

"Не подкрепям такива скандали, но това е дерби и е нормално да има високо напрежение. Сега всеки мач за нас е финал, преднината ни е две точки и ще трябва да я задържим до самия край. Предстои ни мач с Пирин, а после и с Лудогорец, като и двата мача носят по три точки. Още тази вечер или утре започваме да мислим за следващия противник. И да бяхме спечелили, нямаше да бъде лесно. Има девет оставащи мача, а това е много", завърши той, отговаряйки на въпрос относно спречкване между двама негови футболисти в заключителните минути.