Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, отново подчерта, че ще се нуждае от няколко нови играчи, за да подсили своя тим.

След официалното представяне на отбора, в което "червените" победиха Спортист (Своге) с 2:0, Илич засегна темата с трансферите.

Той пожела нови хора, които ще направят разликата откъм класа, защото по думите му само с млади играчи, трофеи не се печелят.

"От някои неща съм доволен, от други - не. Трябва да бъдем по-големи бойци. Днес изгубихме много топки, защото имахме голямо желание да дадем последния пас. Казах на футболистите, че не трябва така. Ако продължаваме да играем така, само ще тичаме, без нищо да правим.

И по-рано казах, че са ми нужни футболисти, които да правят разликата. Ако не успеем да намерим нужните хора, ще играем с тези млади футболисти в момента. Но ако искаме да печелим трофеи, не можем да го направим с младите. Ще ни бъде трудно, но се надявам, че определени футболисти ще дойдат.

Свикнах с града, това не ми е било проблем, а и това не е най-важното. Комуникацията с ръководството върви добре, но за мен най-важното е да вземем футболистите, които са ми нужни", сподели той.

Със сигурност най-належащият трансфер за ЦСКА е на нападател, който да замени продадения за сериозна сум в Мексико Жорди Кайседо. Според появилите се информации, "червените" вече са набелязали кой да новият играч, като привличането му може да стане факт и до дни.

Отново по информации, които се завъртяха из медиите в последните дни, освен новия нападател, в ЦСКА ще има още две нови попълнения. Със сигурност обаче Илич няма да е доволен от факта, че тези трансфери се случват едва в седмица, в която родния шампионат стартира.