Селекционерът на отбора на Република Северна Македония Благоя Милевски не смята, че победата на България е заслужена.

"Не си пролича, че играхме почти цял мач с човек по-малко на терена. Създадохме повече положения от българите. Просто не успяхме да вкараме. Резултатът не е реален", смята той. Мисля, че в спортно отношение имаше феърплей и коректност. Но не можем да контролираме хората по трибуните. Жал ми заради това, но това е.

Изиграхме страхотен мач с Грузия и тази вечер отново бяхме стабилни, въпреки че бяхме с човек по-малко. Момчетата показаха желание за победа и нямам оплаквания към отбора. Потенциалът е тук, ние сме в период на преход, в период, в който младите играчи трябва да трупат игрово време и опит, за да бъдат на разположение на нуждите на отбора. Когато след 15 минути сме с червен картон, се играе така. Повтарят ни се едни и същи индивидуални грешки, на които не можем да повлияем. 

Създадохме много положения, които останаха нереализирани. Момчетата трябва да работят върху това. България дойде със сменен и подмладен състав, но и ние включихме млади играчи. Ще бъде направен подробен анализ на всички, ще бъде дадена възможност на всички потенциални национали. През ноември ще бъдат повикани тези, които заслужават.