17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не е реален. Реалния резултат беше 5:1 А ти си скъсай дипломата шиптър смотан.

Тази измислена държава, не без участието на Москва, никога не трябва да бъде приемана в Европейския съюз. Няма как държава, където витае духът на омразата и плагиатството да бъде член на съюза. Вето до дупка от наша страна!

А вярва ли си тоя :D

Хубаво е че "с.македония" има такъв треньор - сляп и некадърен за случващото се на терена. От тук нататък само " затъване и пак затъване" . Бъркате коридата с футбола бе господин " треньор" !! Нищп не показахте от великите ви футболни умения - не че умеете нещо де!! Некадърници и тъпунгери сте !!

Тоя клюн вместо да се засрами че с младежите ги бихме, типично по македонски живее в някакъв измислен свят! А за приматите по трибуните пък въобще няма какво да се коментира - абсолютни подчовеци...

България да скъса дипломатическите с отношения с Северна Македония - на момента да бъде затворено посолството им в София и нашето в Скопие. Това не са народ - ни са човеци . Никакъв Европейски съюз.

То сърби и руснаци на това разчитат. Просто нашите служби, медии и бизнеси трябва да си свършат работата. Тези на трибуните са първосигнални (имаме си същите и тук), както днес викат срещу България ако им се промие мозъка и им се подадат други опорки ще станат най-големите ни радетели. Важното е какво мислят управляващите.

Че те, управляващите, го мислят същото...! Не го афишират като боклуците от стадиона, но стоят зад гърбовете им.

Големи са макетата. Досега не ме интересуваха и не им обръщах внимание, но след снощи просто видях колко струват. Тия са по-близо до първобитно общинния строй.

Искам да кажа нещо по-различно по повод този мач. Някой забеляза ли, че когато нашият химн звучеше, всички български футболисти го пееха. Когато звучеше техния химн, пееха половината македоснки футболисти. Явно другите не го знаеха. ХАХАХА . Иначе са велика нация

Не че не го знаеха но не пееха албанците.Сигурно защото не се смятат за северно македонци. Ще има проблем много скоро.

И според мен резултатът е нереален. Трябваше с разлика да ги отвеем!

Имали повече положения от нас. Тоя грозник е гледал някакъв друг мач.трябваше да им набутаме още 2-3 гола ама нейсе, 1:0 боли повече

Македонско треньорче - пачка шарена, какви ги говореше, а какво станааа... Неееема, неема, такава загуба, македонско треньорче - без рабоооотаааа.

Че, що е Маке, все е. Л.,а,й…но!

Нормално е Българския А отбор, да бие Българския Б отбор. Не знам защо срещата не се игра в София, а в българските покрайнини, някъде в Скопие. Колкото до освиркването на химна, то тая българска област изначало не се слави с някаква европейска култура. Само като видиш какъв е центъра на това провинциално градче и ти става ясно колко са културни българите живеещи в него. Явно и българския химн не са изучавали в училище. Много има да се работи с тия хора.

На българите все не им е реален резултата...

Убаво играме, ама паднаме !!!

Видя се кои са цигани!

Некой знае ли резултата?

за каква игра говориш бе идиот, мача трябва ше да бъде спрян на още 1-то освиркване, къде си въобразявате че сте бре, ако не можеш да си конртолираш играчи и публика ми няма мачове за вас бе, за някой дори завинаги, ако не сте наясно с етиката на терена. Да не говорим за играчите ви колко наказания им бяха спестени. Аре, мърши долни, ще освирквате химна ни. Няма да ви оставим докато не бъдете изритани от футбола завинаги, а победи нямате никакви, нарочно ви пробутват, както и сега продължават да си затварят очите. Това не може така да остане, иначе бойкот на тия, маменцето ви и боклуци.

е, хубава работа, сега уефа ако остави това без наказания ще е много впечатлявашо, май там ще трябват реформи. Спомням си на нас какъв сценарий ни спретнаха при това с напълно измислени расистки обвинения, как всичко беше нагласено, координирано, как трябваше да се извиняваме, да съжаляваме, глоби, наказания, какво ли не. А защо не е бил спрян мача още на химна ни. Защо са продължили да играят вместо да напуснат в знак на протест. А тоя дето се опитал да души нашия играч - защо не е бил спрян мача за това? Или Уефа и ЕС да се взимат в ръце или ще станем като усрайна, няма да ги търпим тия идиоти повече. Аре, ние да не сме за подигравка. Да видим 2 натовски държави как ще се сбият, щото това безхаберие това ще доведе, вижда се че РСМ са фашисти, и именно цялата безхаберна политика на властта е довела да израсне там едно поколение от изроди. Ще има война ако тия не си получат наказание както трябва, изхвърлени от всякакви клубове, състезания, глоби, съд и прочие.

явно е бил на стадиона само физически, ама нищо не е възприемал, голям шок е преживявал!

Браво на нашите! Издържаха. Много сладка победа. Ние посрещнахме макетата в Разград като братя. Показахме европейско поведение. Изложиха се пред цяла Европа.

Слабички са макетата...

Дали бе, македонско девойче ньедно? Малко ви бихме

Макетата по гръб не падат. Все ще намерят правдание някакаво.