Собственикът на пловдивския "Локомотив" - Христо Крушарски, бе бесен след вчерашната домакинска загуба на тима с 2:4 от "Славия".

По този начин "железничарите" стартираха сезона с две поредни загуби, а Крушарски заяви:

"Вадя брадвата и ще режа от коленете".

Той бе ядосан от преставянето на футболистите, но сподели, че треньорът Бруно Акрапович може да бъде спокоен за поста си.

"Към Акрапович няма какво да кажа. Той направи дисциплина. В отбора има ред. Получих поздравление и от други хора, които разбират от тази работа. Те ме посъветваха да продължим в същия стил. С тази прекалена смяна на треньори не стигнахме до никъде. Този път ще си караме по план. Момчетата, които остават, ще играят мъжка игра и това ще го видите.

Трета година ми писна с глупостите. Сега съм извадил една брадва и започвам от коленете. Не от глезените, а от коленете. Портала има две страни, в такъв случай предпочитам да са от външната страна.

Аз трябва да почна да вадя играчи. Да вадя някой лев. Не става само да се набутвам. Истината е в нашите юноши. Взехме чужденци, защото няма българи. Школата тепърва ще вади кадри.

Снимка: Lokomotivpd.com

Феновете са дошли да гледат театър, а не балет или някакви такива изпълнения. Нормално е да си тръгват. На мен не ми е приятно да давам такива пари и да ги давам за лентяи. Това, което казвам, това е истината.

В България, за да тръгне футбола, всички играчи трябва да са общи работници. Не да си мислят, че са нещо.

Заплата повече от 1500 - 2000 лв. не трябва да има, за да има резултат", сподели той пред "tribunaplovdiv".

Ден по-късно, Крушарски изпълни заканата си и Искандар Джалилов и Антони Милина вече не са част от клуба.

Таджикистанският национал Джалилов бе големият грешник за първия гол на "Славия", докато хърватският страж Антони Милина бе на резервната скамейка.

Очаква се да има още играчи, които ще напуснат "Локомотив" след само два изиграни кръга.

Да, може би двамата не се справят на очакваното ниво, но не подхожда на професионален клуб да гони играчи след само два мача, при положение, че първият бе срещу ЦСКА на "Българска армия", място където "Локомотив" традиционно губи.

В последните години "Лаута" се превърна в място, където всеки сезон си тръгват и пристигат двуцифрена бройка играчи, което логично няма как да доведе до добро представяне на терена.

Снимка: Lokomotivpd.com