Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев покани феновете в събота на празника, който ще отбележи 70-ия юбилей на клуба. Чрез официалния сайт на "червените" босът отправи посланието, което гласи:

"Уважаеми привърженици на славния армейски клуб ЦСКА,

на 5 май хегемонът в българския спорт навършва 70 години.

70 дълги години на един феномен, на една религия, изкована с успехите на неговите спортисти и най-вече с фанатичната любов на неговите привърженици!

За 70 години този световен колос роди уникални по рода си спортисти и шампиони. Техните имена прославиха нашата Родина по цялото земно кълбо!

От мое име и от името на моите партньори Христо Стоичков и Юлиян Инджов ви каним да заповядате на Националния стадион, за да отдадем заслуженото уважение на нашите големи легенди.

Нека всички заедно дадем началото на нови 70 години слава, гордост и армейска чест!

Нека покажем безрезервната си подкрепа и любов към свещените 4 букви!

ЦСКА до гроб!

С уважение: Завинаги един от вас, Гриша Ганчев!".

Стана ясна и програмата на съботния ден в Борисовата градина, преди от 20 часа ЦСКА да приеме новия стар шампион "Лудогорец" в мач от първенството на стадион "Васил Левски".

Турнири по баскетбол и минифутбол на "Българска армия" ще дадат старта на тържествата, концерт, демонстрации на акробати и изпълнения на пилоти от ВВС над Националния стадион.

А над 400 герои на ЦСКА от различни поколения и всички видове спорт, печелили медали от големи първенства през годините, ще бъдат уважени и наградени след 18 ч на "Васил Левски".