Шамарът, който Ювентус получи от Бенфика в Шампионската лига, отекна силно чак в Сърбия. А причината, разбира се, е свързана с най-голямата футболна звезда на западните ни съседи - Душан Влахович.

Нападателят на Юве напусна терена с контузия и хвърли в ужас всички на Запад от Калотина. Първоначалната диагноза е травма в аддукторите, като все още не е ясно за колко седмици ще го извади от игра. Шансовете Влахович да не се възстанови до старта на световното в Катар след по-малко от месец обаче са сериозни.

ВИЖТЕ ВИДЕО С НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ ДВУБОЯ В ЛИСАБОН>>>

Той ще мине допълнителни прегледи, но прогнозите не са добри. Доказателство е и реакцията на самия играч. След като бе заменен, той се разплака на резервната скамейка, очевидно осъзнавайки сериозността на ситуацията.

Първият мач на Сърбия на световното е на 24 ноември срещу колоса Бразилия, а след това са двубоите с Камерун и Швейцария.

22-годишният играч бе привлечен в Юве в началото на годината срещу впечатляващите 70 милиона евро, а за националния отбор има 7 гола в 14 мача, като бе с огромна роля за класирането на световното.