Африканската легенда Самуел Ето'о не сполучи с прогнозата си, че Камерун ще стане световен шампион. Бившият нападател на Реал (Мадрид), Барселона и Интер в момента е шеф на камерунската федерация, а въпреки отпадането на неговия отбор, все още е в Катар, където се наслаждава на остатъка от световното първенство.

Ето'о изгледа на живо победата на Бразилия над Южна Корея с 4:1 на стадион "974" снощи, а след това се забърка в неприятности, след като из социалните мрежи се появиха кадри как налита на бой и удря на фен с камера пред съоръжението.

На разпространеното видео се вижда, че камерунецът с радост позира за снимки с няколко запалянковците на Бразилия, но после поведението му коренно се променя. Ето'о си изпуска нервите, когато един от присъстващите наоколо хора му казва нещо и точно това го провокира да се върне и да потърси саморазправа.

Един от ударите му бе достоен за изпълнение от ММА, след като някогашната футболна звезда нацели запалянкото с коляно в лицето...

Журналисти са се опитали да потърсят коментар за случилото се, но Ето'о е бил бесен и е напуснал мястото на разразилите се бойни сцени с охрана.