"Второто полувреме ме зарадва, значи можем. Надявам се така да продължим - каза треньорът на "Левски" Георги Тодоров пред Диема спорт веднага след мача. - Поздравявам футболистите за старанието, нужен е и късмет, а днес ни липсваше.

"Локомотив" е доста добър, организиран отбор. След това и вратарят спаси такива положения, че си мислих, че няма как да вкараме гол.

Това вероятно е максимумът към този момент, заслужавахме поне да спечелим този мач.

Търсих малко по-свежи хора в състава, изпитвахме трудности в предишния мач. Не знам докога ще могат да издържат така, но днес показаха характер играчите.

Живко Миланов трябва да е пример за младите с неговото желание и хъс, съжалявам само, че не успяхме да го зарадваме с победа.

Едва ли аз ще бъда обективен в мнението си за следващия сезон, защото искам "Левски" винаги да бъде добре."

"С огромна битка, с ангажимент от всеки футболист сме на финал - каза Бруно Акрапович, наставникът на "Локо". - Знаехме какво ни очаква на реванша, но футболистите си свършиха работата фантастично. Дублирахме ги на фланговете, където са техните най-качествени играчи. Те имаха своите положения, ние също имахме един-два момента.

Искахме да играем още по-силно, но се вижда, че някои футболисти трудно изкарват толкова мачове поред след такава пауза и къса подготовка.

Който и да е на финала, ние искаме да спечелим. Това е целта, когато си стигнал до последния мач.

Поздравявам Живко Миланов за чудесната кариера и му желая всичко най-добро за напред."