Скандал беляза мач на юношите на ЦСКА родени през 2004 г.

Двубоят на "червените" от 1/16-финалите на турнира "Готия Къп" в Гьотеборг срещу тима на Ханинге бе прекратен.

Първоначалните информации бяха, че отборът е бил изведен от терена по нареждане на треньора Атанас Борносузов, а причината е била скандалното съдийство срещу родния тим.

Впоследствие Борносузов използва Фейсбук страницата на юношите родени през 2004-а, за да опровергае това твърдение, като заяви:

"Въпреки всичко, нашият отбор излезе за второто полувреме. Домакините не се появиха на терена и шведският съдия, прекрати двубоя без никакво обяснение. Ние не сме извадили нашият отбор, както е написано в някои сайтове. Входирахме жалба в централата и чакаме отговор!"

 При прекратяването на мача през първата част пък бе написано:

"Мачът от 1/16-финала с шведите, след края на първотото полувреме е прекратен!!! Повеждаме в резултата в 8-ата минута, след което в 12 и 13 минути, получаваме два скандални червени картона. Изравняват ни от несъществуващ фаул, като стената е дръпната на 11 метра. До края на полувремето футбол почти не се играе. Преобладават разправиите, като при една от тях, наш състезател е ударен в гръб от шведски треньор. Нашите треньори в момента пътуват към централата да пуснат жалба!!!