Славиша Стоянович, който утре ще бъде представен като новия терньор на "Левски", заяви пред "Спортал", че няма търпение да започне работа в клуба.

"Левски" е голям отбор, който има велики фенове и славна история. Радвам се, че ще бъда треньор на 26-кратните шампиони на България, като нямам търпение да започна работа.

Вече съм бил треньор на "Цървена звезда", който има същото значение за Сърбия, каквото и "Левски" за България.

Това ме мотивира и стимулира още повече, тъй като в Белград прекарах фантастични мигове, като се надявам и с "Левски" да бъде така.

Останах много приятно изненадан от предстоя ми в София. Знам, че последните години клубът не е на нивото, което искат и желаят всички.

Целта ми е да работим много, за да върнем усмивките по лицата на феновете. Ясно ми е, че това може да стане с добра игра и победи.

Няма да е никак лесно, като имаме много работа, но това са целите ми. Да, наясно съм, че "Левски" от 2009 година не е печелил трофей. Стъпка по стъпка, ще се опитаме да изградим отбор, който да прекъсне тази лоша серия.

Оптимист съм! Не мога да говоря повече, тъй като има пресконференция във вторник. Тогава ще отговоря на всичките въпроси".

Очаква се Стоянович да присъства днес на "Герена", където в компанията собственика Спас Русев ще изгледа мача от втория кръг на първа лига между "Левски" и "Черно море".

Стоянович ще бъде представен на специална предсконференция уте от 10:30, а час по-късно ще изведе тима за първа тренировка.