Феновете на ЦСКА приеха тежко загубата от "Левски" във финала за Купата на България.

"Червените" бяха бесни не толкова от резултата, колкото от бездушната игра на отбора. Според тях, основната вина е на ръководството на клуба.

Именно заради това в минутите след двубоя запалянковците изпотрошиха стъклата на собствения си стадион "Българска армия". Наложи се изпълнителният директор Филип Филипов да се появява, за да укроти агитката.

Но и това не помогна.

След като изпотрошиха "Армията", от сектор "Г" пуснаха няколко позиции в социалните мрежи.

Лидерът на "армейските" улраси Иван Велчев-Кюстендилеца бе категоричен, че представянето на отбора е жалко.

"Днес се състоя ВЪСТАНИЕТО на армейската публика срещу неправдите във футбола ни. Благодаря на всички червени сърца ,които браниха идеята ЦСКА на трибуните. Горе главите, армейци, ние нямаме от какво да се срамуваме. Жалкото и срамното за червените беше на терена, там битка не се състоя. Състоя се едно от най-бездушните представяния на ЦСКА ,които съм гледал. И играчите ни доказаха наистина ,че ,,Победата за нас не е на всяка цена". Жалко наистина много жалко", написа фен номер 1.

Една от най-големите страници на ЦСКА - "Северъ", пък призова собственика Гриша Ганчев и ръководството да напуснат веднага клуба. Под снимка на транспарант с текст

"Ръководството с най-голям толеранс пропиля и последния си шанс" бе добавено и посланието "Айде към покрития мост". Под "покрития мост" армейците визират град Ловеч, на който символ е покритият мост на Кольо Фичето.

Втората по-големина фракция в сектор "Г" Offenders също протестира срещу собственика. Под снимка от хореографията на феновете по време на финала пише:

"Така, господа "заможни" и успешни управленци, изглеждат характерът, волята и желанието за победа. Неща, за които очевидно сте прекалено дребнички".

Така изглеждаше стадион "Българска армия" след загубата във финала.

Фейсбук